Vippeløft og vippeextensions

Alle elsker å ha lange, vakre vipper! Vippeextensions kan være en suveren løsning for noen, mens vippeløft vil være et bedre alternativ for deg som ønsker en mest mulig naturlig look.

Under vippeløft bøyer vi dine naturlige vipper. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper illusjon av lengde, volum og definisjon.  Vi anbefaler at man kombinerer vippeløft med farging av vippene, dette vil gjøre at vippene blir mer synlig og ser lengre ut.  

Glem alt om mascara og vippetang! Hos oss kan du få akkurat de vippene du ønsker og vi tilbyr en rekke ulike vippeextensions som kommer i forskjellig lengde, tykkelse, bøy og farger.

– Klassisk vippeextension er en behandling hvor vi limer kun én vipp på din egen øyenvipp og som gir et mer naturlig resultat enn våre andre alternativer. Denne behandlingen er perfekt for deg som vil beholde den naturlige looken, men fremdeles vil ha lengre og fyldigere vipper.

– Volum vippeextensions/3D-lashes (3D-6D) er et annet alternativ for deg som har lyst på mer volum, tykkelse og lengde enn en klassisk vippeextension kan gi. Denne behandlingen er designet for å gi deg langt mer fyldig vipper, og derfor setter vi på to eller flere (alt etter hvilken behandling du velger) vipper på én øyenvipp. Til tross for at volum vipper gir et mer merkbart resultat, er de fortsatt laget for å se mest mulig lik dine naturlige vipper.


Vi velger alltid de vippene som gir best resultat og tar utgangspunkt i dine naturlige vipper.