Produkter

 

 

Det finnes mange ulike hud problemer av varierende alvorlighetsgrad. Noen er milde, mens andre krever spesialpleie. Vi har valgt ut en rekke produkter fra sortimentet vårt som er egnet for en del typiske hud problemer du kan oppleve.

For å finne den riktige kombinasjonen av produkter som passer for nettopp deg og dine behov, anbefaler vi at du besøker oss. Vi vil analysere huden din og veilede deg i valget av produkter som er velegnet for deg og din hud.

Les mer…

 

 

Våre ingredienser er de reneste i bransjen. Naturlige, sertifiserte økologiske og Ecocert godkjente ekstrakter er nøkkelen til våre formler. Å tilby en hudpleiebehandling som farger huden er vårt mål, og gir deg en perfekt hudfarge som kombinerer naturlig utseende og langvarig hydrering.

Vi har fortsatt å revolusjonere næringen, noe som gjør selvbruning til ett godt alternativ til solens eksponering for alle. Disse inkluderer fuktighetslåsing for 72-timers hudhydrering, Odour Remove ™ for null lukt, pHenO2 ™ for den lengste varig brunfarge, hyH20 ™ anti-aldringshydrering og Trystal3 ™ -teknologi som gjør at soling fungerer i tørr krystallisert form.

Les mer…

 

Thalion – ledende ekspert på marine kosmetikk – velger nøye de rikeste tangene. Denne unike kunnskapen våre gjør det mulig for oss å bevare de opprinnelige egenskapene til disse dyrebare plantene og integrere dem i nye formler. Oppdag våre profesjonelle behandlinger i thalassoterapi sentre, spa og skjønnhetssalonger i mer enn 50 land rundt om i verden

Les mer…

 

Creative Nail Design, Inc. (CND) er verdensledende innen profesjonell negl, hånd og fot skjønnhet – inkludert SHELLAC ™ Brand. Med CND ™ -produkter kan spiker og skjønnhetsprofessorer oppdage uendelige muligheter for å lage flotte nagelkunstdesigner, fargelagringsalternativer, motetrender og forbedringer. CNDs prisbelønte og innovative produkter er tilgjengelige i verdens fineste salonger og spa. Nail fagpersoner kan legge til sann verdi i deres servicemeny, tiltrekke seg nye kunder og sikre gjentatte besøk ved å bli SHELLAC ™ Brand Certified Pro. Nail fagfolk kan også sikre at de holder seg oppdatert med elite utdanning fra CND ™ partner skoler som tilbyr karrierebygging kurs for å mestre nye ferdigheter og tjenester. De som søker SHELLAC ™ Brand, VINYLUX ™ Long Wear Polish, Creative Play ™ Nail Polish, CND® ekstrautstyr eller CND ™ Spa, SPAMANICURE ™ eller SPAPEDICURE ™ produkter, kan bruke Salon Locator verktøyet til å enkelt finne en nærliggende salong.

Les mer…